Binaire Opties

Handelen in binaire opties

% Put% option% {: | – } Het kopen van putopties voor een marktcorrectie kan zeer lucratief zijn

without comments

Bekijk nu wat er gebeurt als de voorraad sluit op $ 50 per aandeel op de dag van de vervaldatum. De handelaar die de 45 oproep heeft gekocht sluit met een winst van $ 220 of + 70%. Tegelijkertijd loopt de 50 oproep waardeloos uit en de koper van de 50 oproep ondervindt een verlies van $ 280 of 100% van de initiële investering – ondanks het feit dat hij in zijn voorspelling juist was dat de voorraad zou stijgen.

Als gevolg van deze combinatie van lagere kosten en grotere hefboomfinanciering is het vrij algemeen dat handelaren de voorkeur verdienen in plaats van in-of-the-money opties te kopen. Maar zoals bij alle dingen, is er geen gratis lunch, en er zijn belangrijke afwijkingen in aanmerking genomen. Om dit te illustreren, laten we eens kijken naar een specifiek voorbeeld. (Beide kort en lang hebben voordelen.

Ontdek hoe u een positie tot uw voordeel kunt verdelen. Raadpleeg Straddle Strategy Een eenvoudige benadering om neutraal te markeren.)

De voorraad kopen Laten we ervan uitgaan dat, gebaseerd op zijn of Haar analyse verwacht een handelaar dat een bepaalde voorraad in de loop van de komende weken zal stijgen. De aandelen verhandelen tegen $ 47,20 per aandeel. De meest eenvoudige benadering om te profiteren van een potentiële stijging, zou zijn om 100 aandelen van de voorraad te kopen. Dit kost $ 4, voor elk punt gaat de voorraad op, de handelaar krijgt $ 100 en vice versa. De versnelde winst of het verlies voor deze handel verschijnt in figuur

Put optie Nergens is deze manifestatie van menselijke emotie meer voorkomend dan in de optiesmarkt. Dankzij de (relatief) lage kosten van toegang bij het overwegen van vele handelingen, komen individuen vaak op de optiemarkt om te proberen om te profiteren van een bepaalde marktadvies. En het goede nieuws voor degenen die dit doen, zijn dat, als ze eigenlijk juist zijn over hun mening, de kans bieden om uitbestede rendementen te behalen. Echter, de menselijke natuur – en het lokmiddel van makkelijk geld – is wat het is, het is nogal gebruikelijk dat handelaren overreachen door maximale hefboomfinanciering op een speculatieve positie toe te passen. Mislukking komt vaak voor wanneer de belangrijkste variabelen, zoals de winstwaarschijnlijkheid en de optimale premieverval, niet zorgvuldig worden overwogen.

De vangst bij het aanschaffen van de verleidelijke ‘goedkope’ out-of-the-money optie balanseert het verlangen Voor meer hefboomwerking met de realiteit van eenvoudige waarschijnlijkheden. De breakeven prijs voor de 50 call option is 50,35 (50 stakprijs plus 35 premie betaald). Deze prijs is 6% hoger dan de huidige prijs van de voorraad. Om het anders te zeggen, als de voorraad iets minder dan rally doet, is meer dan 6% de komende 23 dagen, zal deze handel geld verliezen.

Put optie Het resultaat van deze overreach is vaak een situatie waarin een individu Kan correct zijn over de richting van de prijsbeweging, maar toch nog steeds geld verliezen op een bepaalde handel. Hoewel dit niet het einde van de wereld is als een handelaar slechts een redelijk groot kapitaal op elke individuele handel risicopaat, kan er nog steeds een psychologische impact zijn die de psyche van een handelaar kan beïnvloeden voor veel te verwachten handelingen. Dit is het echte langdurige gevaar. (Deze opties staan ​​bekend als opties voor langlopende aandelenverwachtingen (LEAPs). Lees verder om meer te weten te komen over deze opties in Rolling LEAP-opties.)

Waarom zijn handelaren op de Out-of-the- Geld optie? Een calloptie wordt beschouwd als “out of the-money” als de streefprijs voor de optie boven de huidige prijs van de onderliggende zekerheid ligt. Bijvoorbeeld, als een aandelenhandel op 22,50 dollar per aandeel verhandelt, is de optie 25 oproepprijsoproepen momenteel “out of the money”.

Een putoptie wordt beschouwd als “out of -the-money “als de strike prijs voor de optie lager is dan de huidige prijs van de onderliggende zekerheid. Bijvoorbeeld, als een aandelen verhandel tegen een prijs van $ 22,50 per aandeel, dan is de $ 20 strike price put optie ‘out-of-the-money’.

Put optie De lokken van de opties buiten de geld zijn dat ze minder duur zijn dan geld of in de geld. Dit is simpelweg een functie van het feit dat er een lagere kans bestaat dat de voorraad de streefprijs voor de out-of-the-money optie zal overschrijden. Evenzo, voor dezelfde reden, zullen de opties buiten de gelden voor een nabije maand minder kosten dan opties voor een verdere maand. Aan de positieve kant hebben de opties buiten de geld ook de mogelijkheid om grote hefboomkansen te bieden. Met andere woorden, als de onderliggende aandelen zich in de verwachte richting bewegen en als de optie buiten de geldmiddelen dichterbij komt – en uiteindelijk wordt – een in-de-geld optie, zal de prijs ervan veel meer toenemen Een percentage basis dan een in-the-money optie zou.

Dit illustreert duidelijk het effect van hefboomwerking. In plaats van $ 4,720 te betalen, stelt de handelaar slechts $ 280 op en voor deze prijs – en voor de volgende 23 dagen – als de aandelen meer dan 60 cent per aandeel verplaatsen, zal de optiehandelaar punt voor puntwinst maken met de aandelenhandelaar, Die aanzienlijk meer geld oplevert. De verwachte winst of verlies voor deze handel verschijnt in figuur

Een putoptie geeft de koper het recht om een ​​voorraad te verkopen tegen een prijs die ik in

Written by admin

May 3rd, 2017 at 4:32 pm

Posted in put-optie

Leave a Reply