Binaire Opties

Handelen in binaire opties

% Opties% trading% {: | – }weg maar niet vergeten

without comments

Handelsopties kunnen zeer winstgevend zijn als ze correct worden gedaan. Optiecontracten worden geschreven over veel verschillende activa, inclusief valuta en commodities. Een manier is om deze markten te verhandelen en anderzijds opties op deze activa te gebruiken. Verschillende valuta’s en grondstoffen zoals goud en koper zijn nauw verwant. U kunt deze optieoptiesstrategie gebruiken als u de correlaties tussen deze valuta’s en producten uit de synchronisatie vindt.

Optiehandel Bijvoorbeeld, Zuid-Afrika is ‘s werelds grootste exporteur van goud. De valuta Rand is nauw gecorreleerd met goudprijzen op de internationale markt. Wanneer u de spreiding tussen goudprijzen en RAND ongebruikelijk breed vindt en uit de historische relatie, kunt u tegelijkertijd een gouden oproep en een rand verrichten als de spread tussen RAND en goudprijzen negatief is of andersom. < / P>

Op dezelfde manier kunt u opties verdelen als de spread tussen Australische Dollar en Gouden prijzen verbrengt en synchroon wordt met zijn historische relatie. U kunt ook opties wisselen wanneer de spread tussen de Australische dollar (AUD) en Reuters Commodity Index verbrengt. Reuters Commodity Index is een nuttige index die algemene commodityprijzen laat zien. Wat je aan het doen is wedden op het feit dat de spreiding groter is dan de historische niveaus en naar verwachting zal afnemen naar de normale.

Optiehandel Ooit gedacht aan de handel in de handel. Veel handelaren doen het. U kunt het ook proberen. Hedge funds zijn de expert in carry trading. Een van hun populaire handelsstrategieën is carry trading. Je ziet dat niemand het geld inactief wil zitten zonder terug te keren. Carry trading is een goede manier om te profiteren met de rentespreiding tussen twee valuta’s. U zoekt een valutapaar dat een munt heeft die een veel hogere rentevoet biedt in vergelijking met de andere. Je koopt de hoge rentevoet en verkoopt de lage rentevoet.

Japanse Yen (JPY) was in de afgelopen tien jaar een van de meest populaire verkooppunten voor vele dragers. Populair draaghandel valuta paren is GBPJPY en NZDJPY. Een andere populaire valuta verkoopt Zwitserse Frank (CHF) en koopt een hogere rentevoet. Het risico bij carry trading is het potentieel van een grote drawdown. Nu kunt u het risico van deze drawdowns vermijden bij het verhandelen van handel door handels- en callopties op deze valuta’s.

Een van de populaire handelspartners was GBPJPY. Veel handelaren hebben grote drawdowns ondervonden door JPY te verkopen en GBP te kopen. Als handelaar kan u dat risico verminderen door handel te zetten en op te roepen op deze twee valuta’s door middel van spreadanalyse over hun historische correlaties.

Mijnheer. Ahmad Hassam heeft meesters van de Harvard University gedaan. Download mijn GRATIS die 100-200 pips per handel maakt met een klein 10-15 pip stop verlies. Download dit eBook, “Hoe heb ik $ 2M op de beurs gedaan”, GRATIS.

Written by admin

May 2nd, 2017 at 11:48 am

Posted in optiehandel

Leave a Reply