Binaire Opties

Handelen in binaire opties

% Opties% trading% simulator% {: | – } Klik daarna op de knop ‘Get Quote’

without comments

In ons Simulator-account kunnen we toegang krijgen tot de optieketen van XOM door op de handelsopties te klikken (door te klikken op het handelsblad, het wordt weergegeven in onderverdelingruimte onder de tabbladen), typ XOM in en klik op Get Quotes at Opties behoren tot de brede klasse van financiële instrumenten genaamd derivaten, beschreven door Warren Buffett als “financiële massavernietigingswapens.” Hoewel het zeker niet raadzaam is dat een jonge investeerder in complexe over-the-counter-derivaten loopt, hebben beursgenoteerde of genoteerde opties zoals aandelen- en indexopties veel voordelen als ze voorzichtig worden gebruikt. Hier zijn vijf redenen waarom elke jonge investeerder handelsopties moet verkennen.

Opties trading simulator Merk op dat het ticker-symbool, het verstrijken, de staking en het type optie al voor u zijn ingevuld. Voer gewoon het aantal contracten in dat u wilt kopen (we hebben 1 contract geselecteerd, 1 contract gelijk aan 100 opties) en klik op “Preview order”.

We willen onszelf beschermen tegen een drastische prijsverlaging in XOM-aandelen door Onze Exxon-aandelen verkopen tegen een prijs die redelijk dicht bij ons is. Het soort optie dat we moeten zoeken, zou de optie kunnen zijn. Laten we naar de puttentabel gaan, zie hieronder de Oproepopties en selecteer de putoptie met een aanraakprijs van $ 75,00.

Opties trading simulator Zolang er geen probleem is met de handel, wordt uw bestelling uitgevoerd En de optie wordt in ongeveer 20 minuten (of aan het begin van de volgende handelsdag, indien de handel na de openingstijden is ingediend) in uw portefeuille geplaatst.

Als u op de aug-2017 link klikt Bovenaan de Calls-tabel (of een andere maand van uw keuze), kunt u alle bestaande XOM-opties bekijken die een vervaldatum hebben van de derde vrijdag van die maand. Elke optie die in geel is, geeft aan dat de optie momenteel “in het geld” is.

Opties trading simulator Een gebruik van opties kan zijn om verzekeringen tegen verliezen te bieden. Meer specifiek, putopties zijn een handig hulpmiddel om veiligheid toe te voegen aan uw portefeuille. In onze voorbeeldportfolio hebben we de volgende aankoop gedaan in high-flying Oil play Exxon Mobile.

Als alles goed uitziet in het Preview Order scherm, raken we Submit Trade om de bestelling voor de Exxon put optie te bevestigen. In ongeveer 20 minuten zal de handel worden verwerkt, en de optie verschijnt in het optieportfolio gedeelte van ons voorbeeld Portfolio Summary. Nu, zoals de komende maand voorbij gaat, genieten we het voordeel van de optie als veiligheidsnet. Op de echte markten, ongeacht wat er gebeurt met Exxon’s aandelenkoers in de komende maand, zijn uw aandelen voor iets minder dan $ 75 per aandeel.

Beschouw een savvy jonge investeerder die bullish is op General Electric (NYSE. GE ), Die tegen 19 dollar verhandelt en verwacht dat het in het komende jaar stijgt naar 23 dollar. Terwijl een minimummarkt veel van 100 aandelen 1,900 dollar plus provisies zou kosten, zou de belegger in plaats daarvan langetermijnopties, genaamd Long Term Equity Anticipation Securities (LEAPS) op GE, kunnen kopen voor een fractie van de volledige kostprijs van de aandelen, terwijl alle Bovenkant als de voorraad hoger beweegt.

Voel je vrij om te graven rond de opties voor sommige van je aandelenbezit en koop een calloptiecontract op een paar van je aandelen, volgens dezelfde stappen die we hierboven hebben beschreven in ons Exxon-voorbeeld.

We zien dat de Ask-prijs in dit voorbeeld $ 30,90 is, wat betekent dat we $ 30.90 moeten betalen voor een contract van putopties (elk contract bevat 100 opties). Klik op de hyperlinked tekst (XOM11715Bij de optiesprijs van $ 80,50 om verder te gaan naar het handelsscherm.

Let op dat voor de eenvoud in de simulator opties niet kunnen worden uitgeoefend (bijv. U kunt geen verkoopoptie uitoefenen om te verkopen Aandelen die u momenteel bezit). Wat er gebeurt, is dat u de equivalente hoeveelheid geld krijgt door de opties te verkopen die eventuele verliezen zouden dekken als u de onderliggende aandelenpositie verkoopt.

U moet nu op de “Trade Optie ‘link die wordt weergegeven in de ruimte direct onder de tabmenu’s. Voer het stock symbool voor het bedrijf in waar u de opties wilt kopen. Als u bijvoorbeeld opties wilt kopen op Microsoft, typt u’ MSFT ‘.

Kijk eens naar de Preview Order pagina. Omdat u alleen opties kunt kopen in contracten (waar 1 contract 100 opties vertegenwoordigt) bedraagt ​​de totale prijs van 1 optie contract van MSFT1724C64 $ 87,74 De opties kost $ 00 ($ 66 / optie x 1 contract x 100 opties / contract)) en een commiss Ion van 21,74 dollar). Als alles goed lijkt, klik dan op de knop ‘Verzenden Trade’.

Nu moet u een optieketen vergelijken met die hieronder. Selecteer de vervaldag waarin u de optie wilt verhandelen en klik vervolgens op het gemarkeerde symbool dat overeenkomt met de streefprijs die u wilt verhandelen. Oproepopties staan ​​altijd bovenaan de pagina en zetten opties aan de onderkant.

Written by admin

May 2nd, 2017 at 4:16 am

Leave a Reply