Binaire Opties

Handelen in binaire opties

% Opties% trading% {: | – } Het is waarschijnlijk maar een kwestie van tijd voordat de regelgevers zich op hen bewegen

without comments

Als mensen willen gokken, is dat hun keuze. Maar laten we dat niet verwarren met investeren. Binaire opties zijn een puzzel, puur en simpel.

Het probleem is dat hij van mening is dat hij een groot voordeel heeft, met zijn vermogen om een ​​aantal kaarten te lezen, nieuws te volgen, enz. Hij is een slimme man, Een voormalig advocaat en heeft jarenlang aandelen opgevolgd, maar ik voel me dat hij zich hier kan overschatten. Ik heb een beetje naar online binary options trading gekeken en het lijkt me dat de consensus is dat zeer weinig mensen buiten professionele handelaren de handelssites constant kunnen verslaan voor goed geld. Mijn vader bedraagt ​​$ 2500 of zo $ 100 en $ 100. Het beste dat ik zou kunnen doen is om hem te waarschuwen over de statistische variantie die zijn opvattend vermogen beïnvloedt en dat de korte termijn volatiliteit, samen met het inherente nadeel, consequent zal winnen ongelooflijk hard.

Er zijn veel manieren om je geld te verliezen in deze wereld, maar hier is ik die ik niet eerder heb ontmoet. Binaire optie websites. Ze zijn de afgelopen jaren populair geworden, waarbij er nieuwe mensen verschijnen. Anyoption.com, bulloption.com, spotoption.com, binaryoption.com, enzovoort.

Tot slot zijn deze websites ongereguleerd. Geen effectencommissie beschermt de belangen van mensen. Dit is een financieel Wild West.

De sites doen een beroep op hetzelfde type mensen die online poker spelen. Maar zij hebben op een of andere manier een aura om respectabeler te zijn, omdat ze zichzelf voorstellen als een beleggingsvorm. Knuf jezelf niet. Dit zijn gokplaatsen, pure en simpele. Het is waarschijnlijk maar een kwestie van tijd voordat de regelgevers erin gaan.

Tot dat moment lijken ze goed te zijn. A

In feite kunt u een weddenschap plaatsen (wat het echt is) op vrijwel alles wat in het openbaar verhandeld wordt, afhankelijk van welke website u gebruikt (sommige bieden een breder scala van keuzes dan anderen). Sommige sites bieden gratis gidsen voor binaire optiehandel om u te beginnen. \ N

Ik ben gewaarschuwd voor dit fenomeen door een lezer die me deze email heeft gestuurd.

Mijn vader is onlangs betrokken geweest bij de handel van binaire opties online. De basisvoorwaarde voor de site die hij gebruikt, is op een bepaalde tijd, zeg 25, je kan misschien $ 100 neerleggen dat XYZ-voorraad binnen vijf minuten zal toenemen of dalen.

Ik heb hem bewezen dat, Wiskundig, de site heeft een rand en je moet gelijk zijn 55% van de tijd om ervoor te zorgen dat je weddenschap een neutrale verwachte waarde heeft. Ik ben ook een professionele online pokerspeler bij de handel, dus ik heb een uitgebreid begrip van de kans, de online gokmarkten en hoe deze sites werken.

Ten tweede, niemand, hoe goed geïnformeerd ook, kan voorspellend voorspellen Wat een voorraad of grondstof binnen een kort tijdsbestek zal doen Will

Derde, het huis heeft zeker een rand. Deze bijzondere website betaalt $ 71 voor elke succesvolle $ 100 handel. Als je kwijt, kom je terug $ Laten we zeggen dat je 1000 handelingen maakt en 545 van hen wint. Je winst is 38 dollar, maar je 455 verliezen kost je 38 dollar. Met andere woorden, je moet 54,5% van de tijd verdienen om even te breken.

Ik vond deze correspondentie vooral boeiend omdat de schrijver een professional is Online pokerspeler

Maar dat is voor hen om uit te sorteren. Wat mij geïntrigeerd had, was te ontdekken dat binaire optiehandel een soort pseudo-investerende subcultuur is geworden. Ik ging naar de site die onze lezer zegt dat zijn vader gebruik maakt en wat onderzoek gedaan heeft. Deze beschrijft binaire opties als een spannend nieuw type investering.

Deze sites promoten zichzelf als gecontroleerd risico (u kunt niet meer dan een bepaald bedrag verliezen), lage kosten, grote winsten als u het goed raadt en Gebruiksgemak

Dus welke argumenten zou ik gebruiken om vader te overtuigen om te stoppen? Om te beginnen kan dit soort dingen snel verslavend worden, met name om junkies te bemarken. Hoewel de bedragen weinig kunnen zijn, kan het totaal snel opvallen als er veel handelingen in een dag gedaan worden. Het zou niet lang duren voordat dingen uit de hand komen.

Written by admin

May 3rd, 2017 at 6:40 pm

Posted in optiehandel

Leave a Reply