Binaire Opties

Handelen in binaire opties

% Binary% opties% trading% system% {: | – } Dit is de Slechtste Binaire Optiesstrategie ooit Real Story Mate

without comments

Dag in en dag uit bleven we hetzelfde doen, we gaan tegen de trend zonder iets stevig om onze transacties terug te zetten. Op een dag raakte het me. Dat was de slechtste strategie die ik ooit heb gebruikt… ooit. Jaren later is het nog steeds hoogstwaarschijnlijk en ik geloof dat het niet binnenkort zal worden vervangen. Ik weet niet of mijn vroegere werkgever de strategie nog steeds gebruikt of als hij even meer handel, maar wat ik graag wil weten, is wanneer je iets moet loslaten. Als het niet werkt, doe een strategie niet na de eerste paar slechte handelingen af, maar leer wanneer het tijd is om door te gaan en een andere te proberen. Je kunt niet verliezen en verliezen… en verliezen. Dat betekent dat er iets mis is met de strategie die u gebruikt, dus verander het. Kom op, hetzelfde doet u hetzelfde resultaat min of meer, dus kies een strategie van onze school, test het en als het niet werkt, verander het. Niet alleen uw geld verliezen!

Binair opties handelssysteem Binaire Opties Strategieën…op korte termijn, lange termijn, trendvolgend, contra trend, strategieën voor valutaparen, voor aandelen. Oh, er zijn zo veel daar, een aantal goede, een beetje slecht en een beetje slechter dan een muntstuk. Hier gaat het om. Als u een slechte strategie vindt – en ik meen het erg, dat geeft u de slechtst mogelijke signalen…de handel na de handel verliezen, dan stootte u eigenlijk op een geldautomaat. Het enige wat u hoeft te doen is een Put te kopen wanneer uw strategie u vertelt om een ​​bellen te kopen en een bellen te kopen als u een Put-signaal krijgt. Ja, het zou eenvoudig zijn, maar het probleem is dat slechte strategieën niet consequent verliezen en ons niet toestaan ​​om te winnen door gewoon tegen hen te verhandelen. Als ik denk aan echt slechte strategieën, kan ik het niet helpen om een ​​vroege aflevering van mijn handelsreis te onthouden. Het betrof de slechtere strategie die ik ooit tegenkwam…

Lang geleden in een melkweg ver, ver weg…. Ik heb gezocht naar een baan als assistenthandelaar voor een echte professionele handelaar. Tenminste, hoe heeft hij zichzelf voorgesteld…en hij zei ook iets in de lijn van. Als u hier bent, bent u waarschijnlijk niet een zeer succesvolle handelaar. Ik had een paar antwoorden voor hem, maar ik had de baan nodig, zodat ik mijn woorden ingeslikt en verder ging met het interview en uiteindelijk de baan kreeg. De volgende stap was voor mij om zijn strategie te begrijpen, alle regels te herinneren en mijn baas in kennis te stellen “wanneer een handelsinstelling volgens de strategie beschikbaar was. Ik weet zeker dat je nu wilt weten wat de strategie was zodat ik je niet zal wachten.

Binair opties handelssysteem In een uptrend maakt de prijs hogere hoogte en in een dalende trend maakt de prijs lagere laagtepunten Het is simpel en gewoon bij een voorbeeld voor dit voorbeeld). Een ander kenmerk van de uptrend is dat de prijs de vorige hoge breekt, waardoor een nieuwe hogere druk wordt afgedrukt. Ok, nogal logisch. Maar…de strategie had me nodig om een ​​Put te plaatsen als de prijs de vorige high bereikt, in de hoop dat de trend daarvandaan zou keren. Open een grafiek, zoek een uptrend en kijk wat er gebeurt als je plaatst. Bij elke prijs komt de prijs voor de tweede keer. Je zult de meeste van hen verliezen, vooral als de trend sterk is, want zoals ik al eerder noemde en bijna iedereen, in een uptrend wordt de vorige high gebroken. De strategie zou zinvol zijn als we wachten op een soort bevestiging, zoals pinstaven, kaarsen, of althans een overgekocht teken.

Op dat punt begon ik te geloven dat ik iets mis. Hoewel mijn trading kennis nogal basisch was, kon ik nog steeds vertellen dat er iets mis is met de strategie. Waarom ga tegen de trend zonder filters of extra hints van omkering? Ik heb niets tegen tegenhandelhandel, maar het is duidelijk dat u meer filters nodig hebt dan u nodig heeft bij de handel met de trend. Ik heb geprobeerd de man te vertellen dat ik niet denk dat de strategie zou werken maar alles wat ik kreeg, was iets dichtbij. Uh, ik heb ervaring en ik weet het beter. Ik ben een professional. Toen dacht ik het is tijd om mijn rol als werknemer serieus te nemen en te stoppen met de man te vertellen wat hij met zijn geld moet doen en ik dacht. Wilt u dat ik uw geld verhandelt met deze strategie? Goed, geen probleem met mij, ik ben er tenslotte hier om de regels te volgen. Ik begon te onderhandelen onder zijn streng toezicht, altijd vragen of de handel volgens de regels was. Iedere keer dat ik het antwoord zou ontvangen Ja, het is “ik zou er voor gaan, nooit denken aan de verliezen die nooit lijken te stoppen.

Written by admin

May 2nd, 2017 at 4:11 am

Leave a Reply