Binaire Opties

Handelen in binaire opties

% Binaire% opties% {: | – } nieuwe roman binnenkort (pre-order help authors)

without comments

Een van de heetste dingen waar investeerders naar kijken als gevolg van de hoge rendementen is de Binary Option Market. Er zijn letterlijk honderden van deze bedrijven die vandaag actief zijn, waardoor de gemiddelde persoon in Binary Options kan verhandelen. Binaire opties zijn handelingen op een enkel (dus binair) beslissingspunt – zal de waarde van een actief toenemen of dalen over een bepaalde periode. Een individu kiest het actief, kiest het bedrag dat zij graag investeert en kiest vervolgens de richting die zij voelt dat het actief wordt verplaatst. Redelijk makkelijk. Hoe dan ook, hoe meer activa verhandeld worden, hoe meer je weet over fundamenten en gebeurtenissen, hoe beter de kans om winst te maken.

Binaire opties Dit leidt me tot de discussie over auto trading systemen. Om helder te zijn, ben ik niet geaffilieerd op een of andere manier bij een van de door u geanalyseerde systemen.

Bijna alle systemen maken grote aanspraken over het omzetten van kleine rekeningen in honderdduizenden dollars – of miljoenen, zoals sommigen beweren – In een zeer korte tijdsperiode. Echter, na het testen van een aantal, niet allemaal zijn hun eisen aan het leven en resulteren in de erosie van uw kapitaal of werken helemaal niet. Alle systemen werken op basis van het feit dat ze ‘vrij’ zijn, maar u moet zich inschrijven voor een makelaarskonto via hun systeem (in wezen worden ze dan door de makelaar betaald voor een nieuw account). Het is belangrijk om op te merken dat de beoordeling en de resultaten een afspiegeling vormen van mijn eigen ervaring.

Binaire opties Ik heb de volgende systemen getest. 7-daagse miljoenair 70K methode; Kerstwinst; Kraken; En Binary Option Robot. In alle gevallen heb ik de rekeningen gefinancierd en de richtlijnen voor autohandel gevolgd. De Kraken, Kerstwinst en 7-daagse Millionaire zijn allemaal gebaseerd op hetzelfde platform. Het maakt niet uit wat ik deed, of welke browser ik getest heb, kon ik deze drie niet krijgen om een ​​automatische handel te maken. Ik heb email gestuurd met de support bij de 7 -daagse Millionaire, maar was niet succesvol in het maken van auto-activiteiten. Daarom leefden deze bots niet aan de belofte van de autohandel.

Al drie deze webportals bood signalen aan. Ik heb besloten om de signalen van de Kraken te testen (op een Option.fm handelsaccount) en negentien transacties gemaakt. Zes van deze handelingen resulteerde in winst (31,5%). Op basis van dit resultaat zou ik niet aanraden om deze bots te gebruiken voor handelssignalen (we zullen handelssignalen in een ander artikel behandelen).

Binaire opties De 70K Method applicatie (gekoppeld aan een Mayfair account) heeft autohandelingsfuncties uitgevoerd. De resultaten waren echter minder dan ideaal. Elf transacties werden over een periode van twee weken geplaatst en er waren tien verloren transacties en een overwinning. Dit is veel minder dan de winstverhouding van 85-90% die in de marketingmaterialen wordt geadverteerd.

De Binary Option Robot is de meest veelbelovende van de bots die zijn beoordeeld. Het is opgericht met een account van No1Options. Deze software maakte vier en veertig (handel over de periode van de proef. Eenentwintig (van deze handelingen waren winnaars en één was een das. Het deed de handel op zichzelf en lijkt logica te hebben om verliezen te stoppen die in de software zijn ingebouwd.

Daarom produceerde alleen de Binary Option Robot resultaten – en die waren minder dan wat geadverteerd was. Maar ik vind de stop-loss-functie en dit hulpmiddel kan een goede aanvulling zijn op een actieve handelaar en wat wint wanneer U heeft geen tijd om te verhandelen.

Blijf op de hoogte van het volgende artikel in deze serie als we handelssignalsoftware verkennen.

Todd Ramsey is een strategist, innovator en leider die zich richt op Op het ontwikkelen van leiders binnen zijn teams / klantenorganisaties – of ze nu op technologie, telecommunicatie of energiebedrijven zijn. Zijn succes is gebaseerd op het begrijpen van de echte problemen in een situatie en het benaderen van deze met integriteit, passie, focus en het rennen van resultaten in een professional Manier waarop de klant (intern Of extern) voelt gewaardeerd en gerespecteerd.

Naast raadpleging over Leiderschap, Verkoop en Hernieuwbare Energie / Telecommunicatie en Technologie, heeft de heer Ramsey al enkele jaren bezig geweest en sinds het midden actief gewerkt met Binary Options. 2014.

Written by admin

May 2nd, 2017 at 11:46 am

Posted in binaire opties

Leave a Reply