Binaire Opties

Handelen in binaire opties

% Binaire % opties % brokers % {: | – } Dit is de reden waarom je nodig hebt om zorgvuldig onderzoek om opgeleide beleggingsbeslissingen te nemen

without comments

In het geval dat je nieuw bent in de investering spel zijn en zou willen proberen binaire optie handel, het eerste wat je hoeft te doen is alles over weten. Precies wat is binaire optie trading? In eenvoudige termen, een binaire optie is wanneer een handelaar koopt een overeenkomst over een onderliggende waarde en probeert te voorspellen of de waarde van de activa zal verhogen of verlagen gedurende de looptijd van het contract.

Als de waarde van het actief aan het eind toeneemt, plaats je jezelf ‘in the money “. Evenzo, als de waarde afneemt, je bent “out of the money ‘.

binaire opties   brokers Hoe werkt het?

Dit is een voorbeeld van een binaire opties trading scenario. In het geval u een online handelaar, het eerste wat je doet is naar een optie broker website. Zodra je daar bent, selecteert u een actief dat u geïnteresseerd bent. Na het vinden van het contract op die bepaalde activa, koopt u ofwel een “call” of een “put”.

binaire opties   brokers Als u een oproep te kopen, je geloven dat het actief hoger zal eindigen. Een put, aan de andere kant, is een haalbare optie wanneer je denkt dat het actief zal lager eindigen. De meerderheid van de binaire optie handel heeft een initiële startpunt lengte van één uur. U kunt optiecontracten beveiligen maximaal 5 tot 15 minuten voordat ze vervallen, maar de meeste beginnen bij een uur in lengte. Binnen die een uur venster, zal uw vermogensbeheerder op en neer in prijs fluctueren. Dit heeft geen belang dan ook. Het enige dat van belang is is de werkelijke waarde van het actief bij afloop van het contract.

Het eindresultaat

binaire opties   brokers Na afloop van het contract en uw schatting juist is, ben je “in the money “. Return on investment voor binaire opties variëren van 150% tot 185% van de initiële investering. Hier is een voorbeeld van dit resultaat.

U koopt een $ 500 call contract op een nieuwe tech bedrijf op $ 85 per aandeel. De vervaldatum is een uur met een 160% uitbetaling. Als de tech bedrijf zit op $ 86 na afloop van het contract, wordt dit in het geld beschouwd en je krijgt een rendement van $ Voor elke dag handelaar, dit is een spannende propositie. Je krijgt een $ 300 rendement op uw investering in slechts een uur.

Hoewel de voordelen van binaire optie handel zijn geweldig, er is ook grote risico’s. Dit is de reden waarom je nodig hebt om zorgvuldig onderzoek om opgeleide beleggingsbeslissingen te nemen. Je zou ook kunnen liquideren aan de verliezende kant met niets om te laten zien.

Vind de juiste opties makelaar

Succesvol zijn in dit soort investeringen onderneming is niet moeilijk. Je hoeft alleen maar naar het advies van een ervaren opties broker te krijgen. Dit is iemand die heeft een hbo-opleiding of een voldoende achtergrond in financiën. Altijd gaan met iemand die niet alleen deskundig met termen, maar ook met de ins en outs van deze investering.

Taken van een opties broker onder meer het verstrekken van beleggingsadvies en rentedragende rekeningen. Zijn of haar belangrijkste taak is om op te treden als de brug tussen u en de markt. Het eerste wat een makelaar kan doen, is om u te helpen erachter te komen de beste optie om te investeren in. Zodra dit voorbij is, zal de makelaar uw bestelling over te dragen aan effectenbeurs.

Madeleine Wallace heeft een belang in het leren over binaire optie handel [http.//and wil graag kennismaken met een gekwalificeerde opties broker [http.//

Written by admin

February 11th, 2017 at 6:11 pm

Leave a Reply